Αναρωτήθηκες ποτέ πώς μετατρέπουμε τους κόκκους σε θεσπέσιο καφέ; Μετά τη συγκομιδή, πλένουμε, ξηραίνουμε, διαλέγουμε και αναμειγνύουμε προσεκτικά τους κόκκους μας σε χαρμάνια, συνδυάζοντας τους ιδιαίτερους χαρακτήρες διάφορων ποικιλιών.
Γνώριζες ότι ο καφές προέρχεται από ένα δέντρο; Όλα ξεκινούν από το αειθαλές καφεόδεντρο και τα πολύτιμα κόκκινα «κεράσια» που φυτρώνουν στα κλαδιά του. Καλλιεργείται σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως, σε τροπικές και υποτροπικές περιοχές. Γνώριζες ότι:
Αναρωτήθηκες ποτέ πώς μετατρέπουμε τους κόκκους σε θεσπέσιο καφέ; Μετά τη συγκομιδή, πλένουμε, ξηραίνουμε, διαλέγουμε και αναμειγνύουμε προσεκτικά τους κόκκους μας σε χαρμάνια, συνδυάζοντας τους ιδιαίτερους χαρακτήρες διάφορων ποικιλιών.
Μετά την ανάμειξη, καβουρδίζουμε τους κόκκους, ώστε να απελευθερώσουν τα αρωματικά τους έλαια και τον βαθύ γευστικό πλούτο που κρύβουν στον πυρήνα τους.
Προσφέροντας αυτή την πολύτιμη αίσθηση απόλαυσης, ο καφές είναι μια προσωπική υπόθεση. Και αυτό ισχύει είτε αγαπάς τα απαλά βάθη του καφέ φίλτρου είτε την ένταση του espresso. Όποια κι αν είναι, όμως, η μέθοδος παρασκευής που επιλέγεις, εδώ είναι κάποιοι αξιόπιστοι τρόποι για να ετοιμάσεις το ιδανικό φλιτζάνι καφέ, κάθε φορά.