Ετοιμάστε μία δόση Espresso και αδειάστε την στο φλιτζάνι
Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι, αδειάστε 1/3 του φλιτζανιού ζεσταμένο γάλα σιγά-σιγά μέχρι να γεμίσουν τα 2/3 του φλιτζανιού
Ζεσταίνετε 100ml γάλα με τον ατμό της μηχανής espresso μέχρι να γίνει αφρός
Προσθέστε τον αφρό με το κουταλάκι μέχρι να γεμίσει το φλιτζάνι
Για μεγαλύτερη απόλαυση προσθέστε από πάνω κανέλλα ή τριμμένη σοκολάτα
Απολαύστε τον JACOBS Cappuccino!
Tips:
- Για πλουσιότερη κρέμα χρησιμοποιήστε γάλα υψηλής παστερίωσης υψηλό σε λιπαρά.
- Πιέστε την ποσότητα καφέ στο ειδικό κλείστρο προκειμένου να συμπιεστεί.