Προετοιμάστε 1 φλιτζάνι κανονικής δόσης JACOBS Espresso
Ζεσταίνετε το γάλα χρησιμοποιώντας το εξάρτημα ατμού της εσπρεσσο-μηχανής σας μέχρι να αφρίσετε το γάλα
Σε ένα φλιτζάνι βάλτε το ζεστό γάλα μέχρι τα 2/3 του φλιτζανιού και μετά αν θέλετε προσθέστε 2 κουταλιές αφρού
Προσθέστε τον espresso που ετοιμάσατε έτσι ώστε να διαπεράσει τον αφρό και το γάλα. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένα σημάδι από καφέ στο γάλα (*Macchiato στα Ιταλικά σημαίνει ''λεκιασμένο'')
Απολαύστε τον JACOBS Latte Macchiato!
Tip: Πιέστε την ποσότητα καφέ στο ειδικό κλείστρο προκειμένου να συμπιεστεί.